Dobavljači
Dobavljači

Dobavljači

Stvaranje vrijednosti zajedno

Za naš uspjeh temeljni su odnosi s dobavljačima, izgrađeni na povjerenju i u zajedničku korist. Uvijek ćemo s dobavljačima surađivati otvoreno, s uvažavanjem i pošteno, nudeći svim zainteresiranim stranama jednake prilike.

Vrlo važno za nas je osigurati da se svi pregovori temelje na metodi definiranoj kao strateško nabavljanje (strategic sourcing), a koja osigurava pošten i transparentan izbor dobavljača. Ovakav izbor omogućava sklapanje ugovora na dulji vremenski period i garantira kontinuitet suradnje.

Naša zadaća je pronalaženje novih i boljih načina za obavljanje poslova. Iz istog razloga pozivamo Vas da aktivno sudjelujete u našim projektima, da s nama podijelite svoje ideje, projekte poboljšanja, inovacije i nove proizvode lansirane na tržište. Iskreno vjerujemo da dobavljači osiguravaju veću vrijednost i budućnost naše organizacije, a tu smo tvrdnju i više puta opravdali.

 

Automatizirano zaprimanje materijala na našim vagama

U svrhu bržeg zaprimanja materijala isporučenih od strane naših dobavljača automatizirali smo proces vaganja.

Prilikom ulaska vozila u naše pogone sofisticirane kamere čitaju registarske oznake i prepoznaju vozila dobavljača koja imamo u sustavu. Dobavljači korištenjem poveznice (linka) Proces automatizacije prijema i transfera materijala pristupaju izradi dokumenta koji na sebi ima bar kod s informacijama o dobavljaču, materijalu i pogonu u koji se vrši isporuka. Ovaj dokument vozač mora imati kod sebe kako bi pristupio vaganju i ulasku u pogon.

U slučaju pitanja ili nejasnoća vezanih za proces automatizacije zaprimanja na raspolaganju stoje Odjel nabave (021/201 136) i Odjel logistike (021/201 116).

Kodeks poslovnog ponašanja

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved