28.03.2012

Ovdje možete pročitati i preuzeti prijedlog sadržaja Studije o utjecaju na okoliš za prihvat, privremeno skladištenje i loženje goriva iz otpada (krutog oporabljenog goriva) u tvornicama cementa Sv. Juraj i Sv. Kajo.

Cilj nam je da Studija bude kvalitetna i da cjelovito obradi sve važne aspekte korištenja goriva iz otpada. Da bismo postigli ovaj cilj angažirali smo ugledne stručnjake, ali isto tako nam je važno i vaše mišljenje.

Stoga ukoliko smatrate da prijedlog Studije treba uključiti još neke aspekte koji nisu predviđeni ovim sadržajem, pozivamo vas da nam u roku od sedam dana, odnosno do 5. travnja 2012., dostavite svoje prijedloge na adresu zamjenska.goriva@cemex.com ili poštom na adresu: CEMEX Hrvatska d.d., F. Tuđmana 45, 21212, Kaštel Sućurac, s naznakom „Studija utjecaja na okoliš – gorivo iz otpada“ (prihvatit će se datum poštanskog pečata).

Stručnjaci angažirani na izradi Studije pažljivo će ih razmotriti te svakako uvažiti one prijedloge koji razumno doprinose kvaliteti i cjelovitosti Studije.

Svi vaši prijedlozi bit će objavljeni na našoj internetskoj stranici nakon što podnesemo zahtjev za pokretanje postupka procjene utjecaja na okoliš. Bit će također jasno navedeno koji su prijedlozi uvaženi i ugrađeni u Studiju, a koji nisu.

Unaprijed vam zahvaljujemo na sudjelovanju. Vjerujemo da zajedno, u dijalogu s vama, možemo ostvariti dobrobiti za gospodarstvo, društveni razvoj te okoliš u našoj lokalnoj zajednici.

Prijedlog sadržaja studije

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved