Karijere

Različitosti

Bez obzira gdje se nalazili i za što se specijalizirali, svi CEMEX-ovi zaposlenici imaju mnogo toga zajedničkog. Svima nam je zajednička orijentiranost na rezultate. Svi cijenimo kontinuirano unaprjeđivanje i izvrsnost kod nas samih i kod drugih. Sve nas ujedinjuje zajednički cilj, a to je utjecati na pozitivne promjene u životima ljudi, u njihovim zajednicama i u svijetu.

Uza sve sličnosti, među našim ljudima postoje i velike razlike. CEMEX zapošljava oko 44.000 ljudi u više od 50 zemalja diljem svijeta. Raznolikost je sastavni dio naše kulture. Upravo su raznolikost i mogućnost dijeljenja znanja i suradnje dvije najveće prednosti rada za našu tvrtku. Svim svojim zaposlenicima, gdje god se nalazili, jamčimo priliku da daju svoj doprinos i da uspiju u svom poslu.

Vjerujemo da uvažavanjem međusobnih razlika uspostavljamo platformu za kreativnost, inovacije i rješavanje problema koja nam omogućuje da bolje surađujemo jedni s drugima.

Video Image

Odani smo namjeri stvaranja sigurnog i zdravog radnog okruženja te unošenja pozitivnih promjena u naše cjelokupno društvo  

Video Image

Ekstradjevicansko ulje Lintar prvo je maslinovo ulje dobiveno rekultivacijom površine rudnika.  

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved