13.06.2012

Predstavljamo vam HIDRATIUM, profesionalni beton za održivi svijet

Kako bismo zadovoljili zahtjeve naših kupaca diljem svijeta, naša tvrtka nastavlja s inovacijama i lansiranjem novih proizvoda.

HIDRATIUM, projektiran za samonjegovanje, svoja svojstva postiže kombinacijom prepoznatljivih načela za dizajn transportnog betona i zaštićene smjese koju su dizajnirali naši istraživači kako bi korisnicima pružili sljedeće prednosti:

  • zamjenu za vanjsko njegovanje (nije potreban dodatni rad nakon ugradnje betona)
  • nema pucanja nastalog zbog plastičnog skupljanja, smanjenje dugoročnog skupljanja za 50 posto
  • smanjenje isparavanja vode za otprilike 80 posto;
  • smanjenje vremena građenja za oko 30 posto;
  • povećanje trajnosti betonskih konstrukcija
  • jednostavna primjena

"Kao globalni lider u proizvodnji transportnog betona, CEMEX nudi inovativnu tehnologiju betona osmišljenu kako bi omogućila našim korisnicima da izbjegnu dodatna ulaganja u vidu vremena i novca te da održe odgovarajuće razine vlage i postignu maksimalnu učinkovitost betona" , rekao je Davide Zampini, voditelj CEMEX Grupe za istraživanja.

Posebna vrsta transportnog betona sa svojstvima za samonjegovanje već se prodaje u Francuskoj, Irskoj, Meksiku, Poljskoj i Gvatemali te je spreman za proizvodnju u Češkoj Republici, Njemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kostarici, Panami, Nikaragvi, Španjolskoj i Kini.

HIDRATIUM je razvila CEMEX Grupa za istraživanja AG u Švicarskoj u suradnji sa CEMEX Centrom za cement i tehnologiju transportnog betona u Meksiku.

Uz razvoj novih proizvoda kao što je Hidratium, naša je tvrtka i dalje vodeća u industriji sa svojim inovacijama i izraženom predanošću da riješi zahtjeve svojih kupaca širom svijeta.

Brošura

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved