Static Image
Novosti i događanja

Lintar dvostruko nagrađen na Maslini Split 2012.


27.02.2012
Lintar dvostruko nagrađen na Maslini Split 2012.

Na 8. tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji maslinara Mediterana Maslina Split 2012. ekstra djevičansko maslinovo ulje Lintar "odnijelo" je čak dvije nagrade: zlatnu medalju za kvalitetu ulja i zlatnu plaketu za izgled kompleta pakovine maslinovog ulja.

U ime Poljoprivredno-braniteljske zadruge Lintar nagrade je primio upravitelj zadruge, Ante Grubišić. Zadrugari su se na mainfestaciji družili i s ministrom poljoprivrede, Tihomirom Jakovinom, njegovim zamjenikom Mirom Kučićem te zamjenikom župana Splitsko-dalmatinske županije, Lukom Brčićem. Tom prilikom, uvaženim posjetiteljima darovali su i naše nagrađeno ulje.

Manifestacija maslinara Maslina održana je u Splitu 25. i 26. veljače u organizaciji Saveza maslinara i uljara Splitsko-dalmatinske županije, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika i Vlade RH. Svrha manifestacije je edukacija i informiranje maslinara, rasta proizvodnje, promidžbe, kvalitete i povećanja potrošnje maslinovog ulja. Hrvatski centar za poljoprivredu, hranu i selo bio je suorganizator manifestacije, a naši zadrugari su tijekom bogatog dvodnevnog programa mogli poslušati brojna stručna izlaganja te saznati najbolje primjere iz prakse.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved