Novosti i događanja

Novosti i događanja iz 2012.


26.10.2012
Nogometnom utakmicom HNK Jadran i cementara Sv. Juraj obilježili jubilarnih 90 godina suradnje

HNK Jadran obilježio je 90 godina, a CEMEX-ova tvornica cementa Sv. Juraj čak 100 godina postojanja, nogometnom utakmicom na kojoj su snage odmjerile njihove momčadi. Jubileji su obilježeni i donacijom Karitativnoj zajednici „Kap ljubavi“ koja djeluje u sklopu Župe Sv. Jurja Mučenika u Kaštel Sućurcu.

Proslava jubileja tvornice i kluba održana je odigravanjem prigodne nogometne utakmice na stadionu Zrinski na kojoj su snage odmjerile momčadi Jadrana i CEMEX-a, a posebna priznanja dodijeljena su nekadašnjim igračima i članovima Uprave Jadrana koji su svoj radni vijek proveli u cementari.

U svom slavlju klub i tvornica nisu zaboravili ni na zajednicu u kojoj djeluju pa su tijekom svečanosti uručili i prigodnu donaciju u iznosu od 50.000 kuna Bosiljki Kovač, predstavnici Karitativne zajednice „Kap ljubavi“ Župe Sv. Jurja Mučenika.

Prigodna utakmica završila je neriješeno. U trećoj minuti zgoditak za CEMEX postigao je Siniša Prkić, dok je četiri minute prije kraja izjednačujući pogodak za Jadran u mrežu ubacio Dino Roguljić.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved