Novosti i događanja

Dan otvorenih vrata


CEMEX već niz godina otvara svoja vrata svim zainteresiranim stranama dokazujući time svoju predanost otvorenoj razmjeni mišljenja i odgovornom poslovanju.

U želji da i Vi budete dio naše priče pozivamo Vas da nas posjetite na našem DANU OTVORENIH VRATA koji će se održati u utorak, 22. listopada u tvornici Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu od 11 do 15 sati.

Upoznavanje naših susjeda, prijatelja i partnera s našom djelatnošću proći će u zabavi i druženju. Posjetitelji će moći obići tvornicu vožnjom u vlakiću, popeti se na vrh silosa i uživati u panoramskom pogledu, ali i posjetiti naš rudnik. Moći će kušati i višestruko nagrađeno ekstra djevičansko maslinovo ulje Lintar naših zadrugara, dok će mirnu ruku i oštro oko pokazati natjecatelji na tradicionalnom turniru na balote.

Organizirali smo i brojne zabavne aktivnosti za djecu, a bit će prilike i za osvježenje uz prigodnu zakusku, pjesmu, kao i posebne nagrade za sve posjetitelje.

Pridružite nam se na ovogodišnjem Danu otvorenih vrata, otvaramo ih upravo kako bismo vam približili naše poslovanje i pokazali kako nastaju materijali koji grade suvremeni život i donose nam stabilnost i oslonac u našem promjenjivom svijetu.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!
Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved