Dalmacijacement po drugi put dobitnik priznanja Dodir dobrote

29.10.2009
Dalmacijacement po drugi put dobitnik priznanja Dodir dobrote

U prepunoj dvorani hotela Le Meridien Lav, u organizaciji MUOSID-a, zaklade Kap za slap i Rotary kluba Split Plus, održana je završna večer humanitarnog projekta "Dodir dobrote". Dodijeljeno je i svima znano priznanje "Dodir dobrote 2009.", tvrtkama i osobama koje su prema podacima dostavljenim Zakladi "Kap za slap", pokazali iznimno humanitarno djelovanje u prošloj godini.

Cjelokupan prihod događanja bio je namijenjen Zakladi Kap za slap koja će prikupljena sredstva usmjeriti na pružanje pomoći socijalno najugroženijim osobama s invaliditetom.

Kako je istakao Ante Raos, upravitelj Zaklade "Kap za slap" - "Cilj projekta Dodir dobrote je poticanje sustavnosti u humanitarnom djelovanju, ali i poticanje donatora da najdirektnije odlučuju kome i na koji način žele pomoći kao i prezentacija što veće transparentnosti korištenja doniranih sredstava".

Dalmacijacement je ponovo dokazao svoje usmjerenje ka održivom razvoju te je po drugi put postao jedan od dobitnika priznanja Dodir dobrote, trećeg dalmatinskog oskara humanosti. Dalmacijacement je dobio dva priznanja Dodir dobrote za prvo mjesto u kategoriji proizvodnih tvrtki te treće u ukupnom poretku.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved