Static Image
Novosti i događanja

Suradnjom s BINIS-om, CEMEX širi poslovanje na tržištu regije Banja Luka


Banja Luka, 21. kolovoz 2014. - Preuzimanjem betonare BINIS, tvrtka CEMEX, već pozicionirana na važnom tržištu regije Banja Luka, od 1. listopada upravljat će njenim radom i tako proširiti svoje poslovanje transportnim betonom.

Potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji sa BINIS-om, svojim dugogodišnjim partnerom, CEMEX se direktno uključio u tržište betona u Banja Luci, što potvrđuje strateško opredjeljenje za jačanje tržišne pozicije na ovom prostoru.

Potpisanim ugovorom, CEMEX će preuzeti upravljanje betonarom BINIS-a, te će dvije tvrtke zajednički nastupati na banjalučkom tržištu transportnog betona. BINIS će, također, nastaviti s proizvodnjom i plasmanom betonskih proizvoda, poput opločnika, šahti, blokova, cijevi, kanalica i ostalog, čime se očekuje jačanje obje tvrtke na tržištu.

Nova betonara u CEMEX-ovoj mreži isporučivat će beton na području regije Banja Luka. Kupcima će biti ponuđeni novi proizvodi i građevinska rješenja koja ovaj najveći svjetski proizvođač betona već nudi širom svijeta. Također, kupci će, osim zajamčeno kvalitetnih proizvoda, moći iskusiti i prednosti CEMEX-ovog načina rada koji ne uključuje samo proizvodnju materijala, već i tehničku podršku, inovacije u betonu, ali i vrlo važnu brigu o pravovremenosti logističke podrške.

CEMEX-ov cement prisutan je na tržištu Bosne i Hercegovine već desetljećima. Na spomenutom području, tvrtka trenutno posluje sa šest terminala, što za rasuti, što za uvrećani cement, kao i kroz betonaru u Kiseljaku. Proizvodnja betona na području regije Banja Luka je bila logičan nastavak širenja poslovanja u Bosni i Hercegovini.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved