Static Image
Novosti i događanja

CEMEX šampion sajma GRAMES 2015


CEMEX Hrvatska je i ove godine sudjelovala na 19. međunarodnom sajamu graditeljstva GRAMES 2015., koji se održavao od 17. do 21. ožujka u Banja Luci. Sajamsku manifestaciju otvorila je Srebrenka Golić, potpredsjednica Vlade Republike Srpske i Ministrica za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju. U svom je govoru naglasila važnost održavanja ovakvih manifestacija za razvoj i poticanje građevinarstva u regiji.

Naša tvrtka predstavila se svojim proizvodima na sajmu već devetu godinu za redom, a proglašeni smo i Šampionom sajma GRAMES 2015. Najveću nagradu sajma Zlatna libela za najkompletniji proizvodni asortiman, u ime naše tvrtke preuzeo je Joško Bašić, voditelj prodaje za Bosnu i Hercegovinu CEMEX Hrvatske.

Nagrade Zlatna libela dodjeljene su i drugim tvrtkama i to u kategorijama kao što su kompletnost proizvodnog programa, novi proizvodi u građevinarstvu, građevinska mehanizacija i prateća oprema, elektro industrija te mašinska industrija.

Sajam GRAMES dio je međunarodne asocijacije sajmova "Union des Foires Internationales" (UFI) te spada u najveće specijalizirane sajmove u Bosni i Hercegovini.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved