15.05.2010
CEMEX-ov tim osvojio prvo mjesto na IEDC Bled Alumni klub natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva

Zagreb utorak, 15. svibnja - Ovaj vikend je u Zagrebu održano treće po redu natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva u organizaciji IEDC Alumni kluba Poslovne škole Bled na kojem je CEMEX-ov tim osvojio prvo mjesto.

Osim CEMEX-a na natjecanju su konkurirali timovi iz Podravke, VIPNet-a, IBM-a, Iskona i Končara. Zadatak je bio da definiraju strategiju izlaska novog proizvoda na tržište Kine. Timovi su imali na raspolaganju jedan dan i jednu noć za pripremu poslovne strategije. Nakon izrađene prezentacije slijedila je proba pred žirijem, sastavljenim od predstavnika Alumni kluba Poslovne škole Bled i profesora Jamesa Ellerta. Slijedila su još četiri sata za izradu finalne prezentacije na osnovu koje je žiri odabrao najbolji tim. Ovogodišnji CEMEX-ov pobjednički tim su činili: Sandra Antišić, Ivo Kuzmanić, Helena Skejić, Srđan Galić, Josipa Glibota i Josip Mandić.

Čestitamo svim članovima tima na njihovom izvanrednom angažmanu i vjerujemo da je ovaj uspjeh samo još jedna potvrda CEMEX-a kao vrhunske hrvatske tvrtke s internacionalnim pedigreom.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved