CEMEX-ovi proizvodi dostupni u novoj vreći od 40 kg

1.04.2011
CEMEX-ovi proizvodi dostupni u novoj vreći od 40 kg

CEMEX je predstavio na tržištu svoje brendove OPTIMO i STRUKTO, pakirane u novim vrećama od 40 kilograma, umjesto dosadašnjih 50 kilograma. Smanjenje pakiranja odgovor je na sugestije kupaca i krajnjih korisnika CEMEX-ovih proizvoda i isto će kupcima olakšati manipulaciju i transport cementa.

CEMEX će ponudom pakiranja od 40 kilograma, 10 kilograma lakšeg od tržišnog standarda, olakšati manipulaciju vrećama u cijelom lancu vrijednosti – od utovara na skladištu do ugradnje na gradilištu. Osim što će opterećenje transportnih vozila biti manje, smanjit će se i opterećenje koje radnici moraju podnijeti pri prijenosu vreća. Novi će format vreća omogućiti optimizaciju transporta jer će omogućiti bolje slaganje vreća na europaletu. Isto tako smanjenje tereta utjecat će i na visinu tereta za utovar - niži teret će teret biti stabilniji.

Pakiranja od 25 kilograma će biti i nadalje dostupna za sve brendove uvrećanih cementa – OPTIMO, STRUKTO, SULFACEM i BIJELI cement.

"Novim pakiranjem proizvoda OPTIMO i STRUKTO, CEMEX dodatno osnažuje svoju poziciju vodećeg proizvođača na regionalnom tržištu cementa, kontinuirano unaprjeđuje svoju ponudu, i pokazuje senzibilitet za potrebe krajnjih korisnika. Zamjena pakiranja od 50kg pakiranjem od 40kg upravo je reakcija na sugestije sa tržišta “, komentirao je uvođenje novih vreća direktor Prodaje i logistike CEMEX Hrvatske, Velimir Vilović.

Building the Future
Copyright © 2018 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved